Агресор сім разів порушив режим тиші / facebook.com/pressjfo.news

З початку поточної доби незаконні збройні формування Російської Федерації сім разів порушили режим припинення вогню в районі проведення операції Об"єднаних сил.

Читайте такожБойовики били по українських позиціях на Донбасі з артилерії, один військовий пораненийЯк сказано у зведенні прес-центру штабу ООС у Facebook, окупанти знову застосували озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.

«Використавши артилерійські системи 122-го калібру та 120-мм міномети, агресор на світанку двічі обстріляв українських захисників неподалік Причепилівки, що у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ». Двічі окупанти відкривали вогонь і по оборонцях Луганського: спершу застосувавши міномети 120-го калібру, гранатомети та кулемети, а згодом – міномети 82-го калібру», - йдеться у зведенні.

Відео дня

Крім того, поінформували у штабі, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» бойовики обстрілювали українських військових з гранатометів та стрілецької зброї неподалік Водяного, а поблизу Старогнатівки та Лебединського – з великокаліберних кулеметів.

З початку доби втрат у лавах Об’єднаних сил внаслідок обстрілів немає.

У штабі також поінформували, що на ділянках розведення №1, №2 та №3 обстрілів не зафіксовано.

Раніше УНІАН повідомляв, що окупанти здійснюють пропуск людей через контрольні пункти в”їзду/виїзду на лінії розмежування в районі проведення операції Об'єднаних сил за списками.