Росіяни слабнуть через бездумні атаки, зазначив український воїн / фото facebook.com/GeneralStaff.ua

Російські загарбники щоденно слабнуть на всіх лініях фронту через бездумні атаки, на які витрачається велика кількість людей та техніки.

Про це сказав військовослужбовець п’ятого окремого штурмового полку ЗСУ Юрій Сиротюк в ефірі телемарафону. "Що стосується контрнаступу, то очевидно з кожним днем Україна стає сильнішою, а Росія - слабшою. Росія слабне бездумними атаками на Бахмуті, Вугледарському напрямку, Авдіївському, Мар’їнському напрямках", - сказав він.

За його словами, зі сторони Кремінної великий зимовий наступ захлинувся. Їхні найбільш бойові частини виснажуються. "Отакими бездумними діями противнику не вистачить ресурсів на оборону, коли розпочнеться активний контрнаступ України", - пояснив він.

Відео дня

Сиротюк зазначив, що противник останнім часом намагався перерізати дорогу через Хромове на Часів Яр, але він заспокоїв українців, що це не єдина дорога, тому ЗСУ не будуть оточені і захоплені в кільце. 

Ситуація на фронтах в Україні - сьогодні це варто знати

Ворог вже тривалий час намагається наступати на сході нашої держави, зокрема, вже не один місяць атакує Бахмут.

Вранці 24 квітня Генштаб ЗСУ повідомив, що російські загарбники зосередили головні зусилля на тому, щоб наступати на Авдіївському, Бахмутському й Мар’їнському напрямках.

За словами очільника Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирила Буданова, окупанти "вчепилися зубами за Бахмут", оскільки лише там у них хоч щось вдається.

Вас також можуть зацікавити новини: