Прикордонники показали, як "косять" російську піхоту під Бахмутом (відео)

Сили оборони України, включаючи прикордонників, мають успіхи на Донбасі.

Українські бійці просуваються на Бахмутському напрямку, успішно знищуючи російську піхоту. Про це повідомляє Держприкордонслужба.

"Українські військові, зокрема прикордонні підрозділи, просуваються вперед у районі Бахмута. За словами бійців, основне завдання зараз – знешкодити якнайбільшу кількість ворожої піхоти", - йдеться в повідомленні. 

Зазначається, що для винищення російських загарбників українські бійці активно застосовують найрізноманітніші засоби – автоматичні гранатомети, станкові гранатомети та міномети. Не обходиться і без скидання гранат з безпілотників.

"Аеророзвідники ДПСУ оперативно корегують удари та відстежують дії супротивника. Частина російських військових не витримує натиску і добровільно здається в полон", – зазначають у прикордонній службі.

Ситуація на фронті - останні новини

Британська розвідка підтвердила просування української армії за стару лінію розмежування під Красногорівкою та зайняття позицій, які росіяни утримували з 2014 року. Британці вважають, що окупанти відчувають перенапруження сил і тому не можуть утримувати лінію фронту.

Водночас Генштаб ЗСУ повідомляє, що українські війська просуваються не тільки в районі Донецька, але також і на інших напрямках. Зокрема відзначено успіхи поблизу Оріхово-Василівки, Іванівського, Курдюмівки на Бахмутському фронті та біля Новодарівки, Приютного, Новоданилівки та Роботіного на півдні.

Вас також можуть зацікавити новини: