Війна в Україні: Зеленський зробив заяву про ситуацію на фронті (відео)

Президент подякував українським військовослужбовцям за їхні успіхи та хоробрість.

Президент України Володимир Зеленський наголошує, що ситуація на фронті залишається дуже тяжкою, особливо на Донецькому напрямку.

"Ситуація на фронті залишається дуже тяжкою, особливо на Донецькому напрямку. Я дякую всім нашим воїнам, які витримують жорсткий тиск окупантів, які чітко і повно виконують завдання із захисту наших позицій. І які навіть у таких тяжких умовах, які на передовій зараз, дають Україні хороші новини", - сказав він у своєму відеозверненні.

Зокрема, він подякував 10-й гірській штурмовій бригаді за успішні контрнаступальні дії на Донеччині, бійцям 54-ї окремої механізованої бригади - за "хоробрість і справжню українську стійкість в боях за Донбас".

"81-ша окрема аеромобільна бригада та 66-та окрема механізована бригада, - я дякую вам, хлопці, за захист Луганщини та сталеву міцність. І окремо хочу відзначити наших нацгвардійців - 3-тю бригаду оперативного призначення Нацгвардії. Хлопців, які успішно "мінусують" ворожу авіацію на Донеччині", - сказав Зеленський.

Війна в Україні - актуальні новини

Як писав УНІАН, авіація сил оборони Україна за 3 лютого завдала чотири удари по районах зосередження російських військ і один - по позиції їхніх зенітно-ракетних комплексів.

Загальні бойові втрати Росії з 24 лютого 2022 року по 3 лютого 2023 року серед особового складу орієнтовно склали близько 129 тисяч 870 осіб.

Вас також можуть зацікавити новини: