Путін витратив $500 мільйонів на одну атаку / фото REUTERS

Останніми масованими ракетними атаками президент РФ Володимир Путін тільки задовольнив росіян порцією пролитої крові. Це єдине, чого він домігся. Він показав не міць і силу, а відчай та загнаність.

Таку думку висловив військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко.

"Практично по всій території відновлено доступ до мережі Інтернет. Енергопостачання у низці областей здійснюється з перебоями, але фактично – відновлено. Путін вчора використав ракетного озброєння більш ніж на $500 млн і продовжує обстріл сьогодні. А який ефект? Натовпи росіян, яким сподобалося те, що забирало життя і руйнувало міста – це єдине чого домігся Путін. Задовольнив нікчемних кровососів порцією пролитої крові", – зазначив експерт.

Відео дня

"У Дніпрі величезну воронку посеред дороги заклали за ніч. Україна відновлюється швидше, ніж ви встигаєте перезаряджати свої літаки. До речі, як там справи біля Керченського мосту? Рух відновлено? $500 млн... Це мінімум 5 сучасних онкоцентрів", – додав Коваленко.

Також він перерахував те, чим РФ атакувала Україну, і висловив думку, про що це може свідчити.

"Х-101, Х-55, КР "Калібр", РСЗВ "Торнадо-С", ЗРК С-300, Shahed-136... Нічого не бентежить? Вірно, дика солянка з усього того, що прилетіло. Наприклад, по Україні було випущено 14 КР "Калібр", при тому, що одночасний залп всього угруповання Чорноморської флотилії РФ більше 30 ракет. Чому було випущено лише 14, а не всі? Чому цих пусків не послідувало пізніше? Аналогічно і щодо решти номенклатури ракет. Складається враження, що вони зібрали все по засіках і направили на Україну. Враження чи факт?" –  задався експерт питанням.

Коваленко впевнений, що Росія лише показала те, що вона використовує для залякування українців те, що у неї залишилося на восьмий місяць війни, що вона показала не міць і силу, а відчай і загнаність.

"24 лютого Росія завдала за добу по території України понад 160 ракетних ударів крилатими та балістичними ракетами. У наступні дні інтенсивність була не меншою. А сьогоднішній обіцяний апокаліпсис складно назвати таким", – нагадав оглядач.

Ракетні атаки Росії 10-11 жовтня

Нагадаємо, вранці 10 жовтня РФ масовано обстріляла Київ і ряд інших українських міст.

У Генштабі ЗСУ повідомили, що удари по території нашої країни наносилися з акваторій Каспійського моря і Нижнього Новгорода. Було випущено понад 80 ракет різного типу.

11 жовтня Росія знову атакувала українські міста. У командуванні Повітряних сил ЗСУ повідомили, що в небі над різними областями знищено щонайменше 18 російських ракет.