Мінус російський майор та ще низка офіцерів: "Штірліц" розповів про новий "вантаж 200" (фото)

На українській землі знищено, зокрема, ворожого капітана, поділився офіцер ЗСУ.

В Україні ліквідовано ще низку російських офіцерів, серед тих, хто став новим "вантажем 200", є майор.

На українській землі знищено ворожого майора Віктора Бриксіна, а також капітана та низку старших лейтенантів, поділився офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан (позивний "Штірліц") у Telegram.

"...поки є ось такі свіжі дохляки із зірочками: майор Віктор Бриксін, капітан Олексій Курганський, старший лейтенант Максим Іванніков, старший лейтенант-"мобік" Олексій Прохоров", - повідомив захисник України.

Пізніше офіцер ЗСУ поділився, що "вантажем 200" стали також ворожі старлеї Павло Стромілов та Кирило Кривошеєв.

Нагадаємо, на початку лютого стало відомо, що, за відомостями японської розвідки, на українській землі ліквідовано понад 20 генералів РФ.

Ситуація на фронті в Україні - сьогодні це варто знати

Генштаб ЗСУ ввечері 8 березня відзвітував, що росіяни зосередили свої основні зусилля на тому, щоб вести наступ на низці напрямків: Бахмутському, Авдіївському, Куп'янському, Лиманському й Шахтарському. У Генштабі додали, що супротивники намагалися штурмувати позиції українських воїнів, зокрема, біля Бахмута, але зазнали невдач.

Вороги в Україні несуть дуже серйозні втрати. Втрати росіян в Україні вже складають близько 154 830 окупантів. Також на нашій землі ліквідовано багато ворожої техніки та озброєння.

Вас також можуть зацікавити новини: