Українські воїни показали ефектне знищення пункту аеророзвідки РФ (відео)

Відпрацювали по ньому артилерією.

На Лиманському напрямку українські військовослужбовці виявили та знищили російський пункт аеророзвідки. 

Про це повідомляється на сторінці Державної прикордонної служби України у cоціальній мережі Facebook. На відео, яке розмістила ДПСУ, видно, що російські окупанти замаскувалися в лісі і звідти запускали дрони. "Як бонус – ліквідований оператор", - йдеться в повідомленні. 

В ДПСУ зазначають, що місце запуску російьських дронів виявили прикордонники. Після цього інформацію про об‘єкт передали побратимам з Десантно-штурмових військ (ДШВ), а ті "в свою чергу відпрацювали по ньому артою".

Втрати Росії в Україні: останні новини

Як повідомляв УНІАН, за даними Генерального штабу ЗСУ, за минулу добу Сили оборони знищили 620 російських окупантів в Україні, а загалом від початку повноммасштабного вторгнення втрати ворога склали близько 247850 осіб.

Також знищено 4224 танки, 8234 бойових броньованих машин, 4892 артилерійських систем, 704 РСЗВ, 465 засобів ППО, 4077 БПЛА оперативно-тактичного рівня, 7372 одиниць автомобільної техніки та автоцистерн. Крім того від початку повномасштабного вторгнення знищено: літаків – 315, крилаті ракети ‒ 1347, кораблі /катери ‒ 18.

Вас також можуть зацікавити новини: