Нові удари ЗСУ по росіянах: Генштаб озвучив свіжі втрати Росії на війні

Зокрема, знищено радіолокаційну станцію армії РФ

Авіація Сил оборони України за 23 вересня завдала вісім ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, чотири - по зенітно-ракетних комплексах російських військ.

Також, як повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, підрозділи ракетних військ уразили один район зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, один зенітно-ракетний комплекс, п'ять артилерійських засобів та одну радіолокаційну станцію росіян.

Тим часом, як повідомляється, війська РФ завдали п'ять ракетних і 44 авіаційних ударів, здійснили 22 обстріли з реактивних систем залпового вогню (РСЗВ) по позиціях українських військ і населених пунктах.

"Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі і поранені серед цивільного населення. Руйнування і пошкодження отримали приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура", - йдеться у повідомленні.

Втрати Росії в Україні - прогноз

Як зазначив військово-політичний оглядач Олександр Коваленко, до кінця третього тижня вересня рекорди за кількістю знищеної техніки російських окупаційних військ чітко вималювалися.

За прогнозом експерта, у кінці місяця слід очікувати рекорди ЗСУ у знищеній кількості:

  • ствольної артилерії;
  • РСЗВ;
  • автотранспорту.

"Які будуть остаточні результати, побачимо у кінці місяця, але і проміжні вже говорять більш ніж просто багато про що", - вважає Коваленко.

Вас також можуть зацікавити новини: