Нові втрати Росії: Генштаб відзвітував про удари ЗСУ

Загальні бойові втрати РФ в Україні попередньо становлять 382 110 чоловік особового складу.

Авіація Сил оборони України за 28 січня завдала ударів по шести районах зосередження особового складу російських військ, повідомляє Генштаб ЗСУ.

"Підрозділами ракетних військ завдано ударів по 1 артилерійському засобу та 1 станції радіоелектронної боротьби противника", - йдеться у повідомленні.

Водночак російські війська завдали шість ракетних і два авіаційних ударів, здійснили 51 обстріл з реактивних систем залпового вогню (РСЗВ) по позиціях українських військ і населених пунктах.

"Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі і поранені серед цивільного населення. Руйнування і пошкодження отримали навчальний заклад, житлові приватні та багатоквартирні будинки, інша цивільна інфраструктура", - повідомили у Генштабі.

Втрати Росії в Україні на 28 січня - дані ЗСУ

Нагадаємо, загальні бойові втрати Росії в Україні у війні зараз складають 382 110 чоловік особового складу. За минулу добу, 27 січня, ЗСУ ліквідували ще 740 російських окупантів.

Також Росія з початку повномасштабного вторгнення втратила: танків - 6280 (+9 за добу); бойових броньованих машин ‒ 11671 (+19); артилерійських систем – 9097 (+12); БПЛА оперативно-тактичного рівня - 7041 (+4).

Вас також можуть зацікавити новини: