Втрати РФ перескочили нову "червону лінію": що "мінусовано" (інфографіка)

оновлено

Українські воїни ліквідували за добу понад тисячу супротивників, поділився Генштаб ЗСУ.

Втрати Росії в Україні підскочили за добу й перетнули нову "червону лінію" - тепер становлять понад 347 тисяч осіб.

Упродовж доби ліквідовані 1 090 супротивників, і загальні втрати російський окупаційних військ сягнули позначки приблизно 347 160 вояків, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України у Facebook.

За його даними, також ліквідовано 44 ворожих танки, 60 бойових броньованих машин, 38 артилерійських систем, три реактивних системи залпового вогню, один засіб протиповітряної оборони та 12 дронів оперативно-тактичного рівня.

Крім того, "мінусовано" чотири одиниці спецтехніки окупантів та 56 одиниць автомобільної техніки та автоцистерн.

Варто зазначити, що втрати ворога на 17 грудня 2023 року становили приблизно 346 070 супротивників.

Важливі новини України про війну - сьогодні це варто знати

Вранці 18 грудня Генштаб ЗСУ оприлюднив зведення щодо ситуації на фронті, у якому йшлося, що російські загарбники намагалися атакувати наших воїнів на низці напрямків, у тому числі на Авдіївському, Мар’їнському й Лиманському. У Генштабі зазначили, що упродовж доби загалом між нашими захисниками та росіянами відбулося 64 бойових зіткнення.

Російські окупанти на українській землі зазнають колосальних втрат у живій силі та техніці. В Міноборони України повідомили, що за минулий тиждень було ліквідовано понад 7 тисяч ворогів, та, зокрема, майже 700 одиниць військової техніки РФ.

Вас також можуть зацікавити новини: