Генерал-полковник розповів про успіхи ЗСУ під Бахмутом: які нові втрати Росії (відео)

Ліквідовано, зокрема, ворожий танк Т-80, розповів командувач Сухопутних військ армії України.

Українські військові на Бахмутському напрямку вдарили по російських позиціях, знищивши ворожі танки, автомобільну техніку та особовий склад росіян.

Про це повідомив командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський та показав відео знищення Силами оборони російських танків.

"Палають російські танки під Бахмутом. Працює група "Асгард" підрозділу "Очі" у взаємодії з Ротою аеророзвідки обʼєднаної штурмової бригади "Лють" штурмового полку "Цунамі", групою "Шарк" 28-ї ОМБр та начальником служби радіоелектронної боротьби та кіберборотьби 28-ї ОМБр", - заявив Сирський.

За його словами, в результаті їхньої роботи знищено танк Т-80, уражено Т-72, ще один Т-80, автомобільну техніку та особовий склад росіян.

Війна в Україні триває - це варто знати сьогодні

Як повідомляв УНІАН, втрати ворога на сьогодні, 18 жовтня, перетнули межу у 290 тисяч загарбників - упродовж минулої доби українські воїни ліквідували ще 620 росіян.

Також збільшилась за добу кількість ліквідованої техніки противника. Зокрема, вже підтверджено знищення ще одного літака ворога, і загалом від початку війни супротивник втратив їх 319, а також 6 гелікоптерів - загалом 323 одинці.

Кількість знищених танків за добу збільшилась до 4981 (+2) одиниці, бойових броньованих машин - до 9420 (+15) одиниць, артилерійських систем - до 6944 (+8) одиниць, БПЛА оперативно-тактичного рівня - до 5301 (+10) одиниці, автомобільної техніки та автоцистерн - до 9303 (+10) одиниць.

Вас також можуть зацікавити новини: