Стали відомі свіжі втрати Росії / скріншот

Під містом Соледар Бахмутського району Донецької області упродовж доби українські воїни уразили два бліндажі російських загарбників, а також чотири машини супротивників.

Ворогові завдали втрат аеророзвідники 30-ї окремої моторизованої бригади ім. князя Костянтина Острозького "Команда Вялого", а також оператори FPV-дронів з інших підрозділів, поділився у суботу, 30 вересня, в Telegram генерал-полковник, командувач Сухопутних військ Збройних сил України Олександр Сирський й показав яскраве відео.

"Чудова робота. Масштабуємо знищення ворога", - повідомив він. На опублікованому відео зазнято, зокрема, знищення трьох джипів загарбників.

Війна в Україні триває - що зараз варто знати

Генштаб ЗСУ вранці 30 вересня відзвітував, що наші воїни продовжують рухатися вперед на двох напрямках - Бахмутському й Мелітопольському. За його даними, загарбники зазнають втрат у техніці та живій силі.

Варто зазначити, що РФ на українській землі вже зазнала величезних втрат. Загальні втрати ворога на 30 вересня 2023 року становлять приблизно 278 тисяч 130 супротивників. Також ліквідовано, зокрема, 8 854 одиниць ворожої автомобільної техніки й автоцистерн.

Вас також можуть зацікавити новини: