Російські втрати в нашій країні дуже серйозно зросли / фото wikimedia.org

Втрати Росії в Україні за добу зросли на понад 1 тисячу загарбників й перетнули нову червону лінію - тепер становлять більш як 390 тисяч осіб.

За добу були знищені ще 1 020 супротивників, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України у Facebook. У Генштабі додали, що тепер загальні ворожі втрати приблизно становлять 390 580 окупантів.

Крім того, упродовж доби "мінусовано" 35 бойових броньованих машин окупантів, 17 танків, 18 артилерійських систем, один засіб протиповітряної оборони й 10 одиниць спецтехніки.

Відео дня
Супротивники втратили на нашій землі ще понад 1 тисячу осіб / інфографіка УНІАН

Важливі новини України про війну - сьогодні це варто прочитати

Вранці 6 лютого Генштаб ЗСУ повідомив, що росіяни "лютують" на фронті - за добу відбулося 126 боїв. Зазначалося, що гаряче було на Авдіївському, Мар’їнському, Бахмутському й Лиманському напрямках. Українські воїни дають гідну відсіч супротивнику й завдають їм значних втрат. Варто зазначити, що втрати ворога на 5 лютого 2024 року становили приблизно 389 560 загарбників.

За відомостями американського Інституту вивчення війни, кадри з геолокацією, які були опубліковані 5 лютого, свідчать про те, що ЗСУ просунулися на південний захід від міста Авдіївка.

Вас також можуть зацікавити новини: