У центрі уваги Київ, - вибухи сьогодні чули на частині території столиці України / скріншот

Вибухи в Києві 11 листопада 2023 року вранці чули на лівому березі.

За попередніми відомостями, протиповітряна оборона спрацювала по балістиці, повідомив мер Києва Віталій Кличко. Очільник міста підкреслив, що відбою тривоги немає, тому потрібно перебувати в укриттях.

"Сильні вибухи пролунали на лівому березі столиці. За попередньою інформацією, спрацювали сили ППО по балістиці...", - поділився мер.

Відео дня

Пізніше Кличко уточнив, що протиповітряна оборона працювали поблизу міста, на лівому березі. "У столиці викликів рятувальників наразі не було. Кілька викликів медиків, але постраждалих не виявили. Люди телефонували, почувши сильні вибухи", - зазначив він.

Повітряні сили Збройних сил України о 8:39 попередили, що в областях, в яких оголошено повітряну тривогу, є ракетна небезпека.

Карта повітряних тривог станом на 8:45

В Україні у низці областей та в Києві оголошено повітряну тривогу / alerts.in.ua

Варто зазначити, що повітряна тривога в Києві була оголошена о 08:02. Відбій тривоги у столиці був о 09:12.

Важливі новини Київської області - сьогодні це варто знати

Росіяни вже не раз атакували Київ та область ракетами і дронами, унаслідок ворожих ударів є багато жертв, руйнувань та постраждалих.

Пізно увечері 10 листопада супротивники запустили безпілотники, і їх зафіксували у Київській області. За відомостями Повітряних сил ЗСУ, у ніч на 11 листопада вороги вчинили комбіновану атаку по частині території нашої держави.

Повідомлялося, що окупанти запустили понад 30 дронів та кілька ракет різних типів. Ліквідовані 19 безпілотників, і сили ППО працювали, зокрема, у Київській області.

Вас також можуть зацікавити новини: