Експерт назвав ще одне українське місто, яке стало кісткою у горлі росіян

Росіяни зазнають шалених втрат у районі Вугледара.

Російскі окупанти дуже нервово сприймають той факт, що Україна досі контролює Вугледар Донецької області. Там вони намагаються безуспішно відтіснити українські сили, розповів в інтерв'ю "Обозревателю" військовий експерт Владислав Селезньов.

"Вони намагаються відтіснити наші сили та засоби та забезпечити безпеку того самого сухопутного коридору, який з'єднує тимчасово окупований Донецьк із тимчасово окупованим Кримом", - пояснив він.

Та наразі, додав експерт, така активність окупантів не приносить результатів. Ба більше, росіяни зазнають шалених втрат у районі Вугледара. 

Тож цілком очікувано, продовжив Селезньов, що путінська армія намагатиметься вибивати об'єкти нашої інфраструктури та нашої логістики, прагнучи ослабити ЗСУ.

Ситуація довкола Вугледара

На сьогодні Сили оборони Таврійського напрямку поки не бачать ознак того, що ворог готується до чергового наступу в районі Вугледара.

Військовий експерт, полковник запасу ЗСУ та льотчик-інструктор Роман Світан заявив, що українське командування ухвалило правильне рішення, коли обрало Вугледар Донецької області як рубіж оборони. Тепер захопити місто майже неможливо.

На початку березня 2-23 року американські аналітики заявляли, що навіть якщо росіяни підуть на новий штурм Вугледара, ймовірність їхнього просування вперед вкрай мала.

Вас також можуть зацікавити новини: