Єрмак про Бучу в інтерв'ю Мосейчук: Жах, нелюдське відношення, геноцид (відео)

Ведуча Наталія Мосейчук взяла ексклюзивне інтерв’ю у керівника Офісу президента Андрія Єрмака.

Про 40 днів війни, віроломство сусіда, знищені міста, боягузтво партнерів і Бучанську трагедію. На власному каналі телеведучої 1+1 Наталії Мосейчук в Youtube сьогодні опубліковано нове відео - ексклюзивне інтерв’ю з керівником Офісу президента Андрієм Єрмаком.

Зустріч відбулася в Офісі президента на Банковій, що перетворилася на укріпрайон.

"Ядерна держава напала на неядерну державу. Це війна росії проти України. Це жах, нелюдське відношення, геноцид", - сказав Андрій Єрмак про Бучанську трагедію.  

Про санкції, яких недостатньо, як Україну підтримує світ та чи бачить Зеленський загрозу зі сторони Угорщини щодо вступу до ЕС? Чи впевнена в собі влада? Чи правильно ми розуміємо напрямок і чи вистачить сил.

"Для України є пріоритетом - припинення війни створення нової системи безпеки", - розповів Андрій Єрмак.

 Про все це дивіться у ексклюзивному інтерв’ю Андрія Єрмака на особистому власному Youtube каналі Наталії Мосейчук.

Нагадаємо, минулого тижня телеведуча вийшла в ефір у новому форматі. Разом з командою програми "Право на Владу" ведуча відкрила власний YouTube каналі. Тут щотижня публікуватиме ексклюзивні відео та коментарі, думки експертів, звернення. На каналі вже опубліковане інтерв'ю з міністром закордонних справ України (2014-2019 р.) Павлом Клімкіним. А також розмова з Генадієм Друзенко – правником та засновником Першого Добровольчого Мобільного Шпиталю.