Денис Янтар помер / фото Дмитро Шатровський Facebook

Доброволець та ветеран АТО Денис Янтар, який на підвищених тонах розмовляв з президентом Володимиром Зеленським під час його візиту до Золотого на Луганщині, помер від онкологічного захворювання.

Про це повідомив у Facebook його побратим Дмитро Шатровський.

"Він не розповідав про свій страшний діагноз, про рак крові. Останній раз коли із ним розмовляли, він казав що лягає в лікарню на лікування ноги, тому не може приїхати на з’їзд Рух Ветеранів України, почесним членом якого він являється. Ми пожартували про один смішний випадок і домовились зустрітись разом згодом. Це було декілька днів тому", - написав він.

Відео дня

Шатровський нагадав про спілкування бійця з президентом.

"Ти не згаснеш у пам’яті сотень людей, ти вже увійшов у історію України не тільки своїм військовим та політичним шляхом, а і як людина, котра змусила пояснити шостого преЗЕдента України що він не л о х у свої 42 роки. Тепер це народний мем", - вважає він.

Зеленський у Золотому: що відомо

У жовтні минулого року Зеленський відвідав добровольчий батальйон на ділянці розведення сил в Золотому. Бійці вирішили пригостити главу держави чаєм і запросили присісти.

Військовий Денис Янтар пояснив, що ветерани передали голові Миколаївської ОДА Стаднику листа з вимогою зустрічі з президентом.

"Він мені передав, я прочитаю. Послухай, я президент цієї країни. Мені 42-й рік. Я ж не лох якийсь. Я тобі прийшов і сказав - зброю прибери. А ти мене не переводь на акції", - сказав Зеленський.

Відео спілкування Зеленського з добровольцями