ЗСУ успішно відпрацювали по окупантах / фото Генштаб

Впродовж минулої доби підрозділи Сил оборони України результативно відпрацювали по скупченнях російських загарбників та їхньої техніки.

Як повідомляє Генеральний штаб ЗСУ у ранковому зведенні, протягом доби авіація Сил оборони завдала 4 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника. 

Підрозділи ракетних військ уразили 2 вертольоти на посадкових майданчиках, склад боєприпасів та артилерійський засіб противника.

Відео дня

Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку. Мають частковий успіх в районі західніше Вербового Запорізької області. Українські воїни завдають окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту.

Як уточнили в Управлінні стратегічних комунікацій Апарату Головнокомандувача ЗСУ, російські гелікоптери були уражені внаслідок нічних ударів по аеродромах поблизу Бердянська та Луганська.

Повідомлення СтратКому / t.me/AFUStratCom

Війна в Україні - актуальні новини

Як повідомляв УНІАН, 15 жовтня російські окупанти продовжили наступ з метою оточення Авдіївки Донецької області. Загарбникам не вдалося досягнути успіхів, але вони можуть найближчим часом активізувати спроби оточити місто.

Водночас аналітики ISW попереджають, що будь-яке зниження темпів наступальних дій росіян може бути результатом коригування тактичної обстановки, і найближчими днями вони можуть активізувати спроби оточити Авдіївку. 

Вас також можуть зацікавити новини: