Півсотні зіткнень за добу: Генштаб розповів, де було "гаряче" на фронті

Ворог не отримав результату від наступальних дій.

Російські окупанти безуспішно наступають на кількох напрямках, українські сили продовжують контрнаступ. Протягом доби відбулося 50 зіткнень.

Як повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України у ранковому зведенні, на Куп’янському напрямку Сили оборони успішно відбили атаки противника в районі східніше Петропавлівки Харківської області.

На Бахмутському напрямку наші воїни стримують противника в районі північно-східніше Диліївки. На Авдіївському напрямку Сили оборони успішно відбили атаки російських військ в районі Авдіївки під щільним вогнем авіації та артилерії противника. На Мар’їнському напрямку окупанти наступають в районах Мар’їнки та Красногорівки, але без успіху.

На Запорізькому напрямку ворог не отримав результату від наступальних дій в районі Роботиного Запорізької області та завдав авіаційних ударів в районах Малої Токмачки, Роботиного та Оріхова.

На Лиманському напрямку ворог завдав авіаційних ударів в районах Білогорівки Луганської області, Спірного і Роздолівки Донецької області, а на Шахтарському напрямку - в районі Старомайорського. На Херсонському напрямку противник бив авіацією в районі Ольгівки Херсонської області.

Удари по окупантах - останні новини 

Вчора, 6 серпня, Сили оборони завдали ударів по Чонгарському мосту на адміністративному кордоні з Кримом. Цим мостом окупанти довозять особовий склад і техніку для ведення бойових дій. Також вчора було зруйновано міст, який з'єднує окупований Генічеськ з Арабатською стрілкою.

Після цих атак ворог матиме значні збої у логістиці та затримки із постачанням для війська, повідомляють аналітики.

Вас також можуть зацікавити новини: