Співробітники Служби безпеки України у межах протидії незаконному обігу засобів ураження викрили у Полтаві торгівця зброєю та боєприпасами.

Відео дня

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

Читайте такожНа Київщині викрили схованку авіаційного озброєння, яке збирались нелегально відправити до Африки (фото, відео)

Оперативники спецслужби встановили, що житель обласного центру на території власного подвір’я протиправно зберігав засоби ураження для продажу, зокрема представникам кримінальних кіл.

Зазначається, що правоохоронці затримали зловмисника після реалізації пістолета Марголіна з глушником та набоями до нього.

Під час санкціонованих слідчих дій співробітники СБУ виявили у помешканні фігуранта справи гранату Ф-1 із запалом до неї та понад дві тисячі набоїв різного калібру.

За висновками експертизи встановлено, що з вилученого у зловмисника пістолета Марголіна раніше було здійснено вбивство одного з приватних підприємців Полтавщини.

Торгівцю зброєю оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання затриманому запобіжного заходу.

Тривають слідчо-оперативні дії для притягнення до відповідальності інших осіб, причетних до незаконних дій.