Компанія стверджує, що цей носій можна буде використовувати не лише з метою розвідки / скріншот

Китайська компанія Zhongtian Feilong провела перші льотні випробування безпілотного носія малих розвідувальних дронів.

Випробування нового перспективного безпілотного літального апарату були визнані успішними, пише N+1 з посиланням на Janes.com.

Безпілотник побудований за двобалочною літаковою схемою, може вертикально злітати та сідати. На балках встановлені по два електромотори з носійними гвинтами. У хвостовій частині між балками розташований електромотор зі штовхаючим повітряним гвинтом.

Відео дня

Читайте такожТуреччина розробляє плавучий носій ударних дронівУ нижній частині розміщений контейнер з кількома невеликими розвідувальними дронами. Технічні подробиці про апарат не розкриваються.

Компанія стверджує, що цей носій можна буде використовувати не лише з метою розвідки, але й для радіоелектронної боротьби. Замість малих дронів у контейнер можна встановити невеликі барижуючі боєприпаси для завдавання ударів по наземних цілях.

Розробкою безпілотників, здатних нести невелику кількість малих дронів, сьогодні займаються кілька компаній у світі. Очікується, що такі апарати зможуть істотно розширити зону розвідки та спостереження.

Вас також можуть зацікавити новини: