На Львівщині перебуватимуть близько 4 тисяч військових із дев’яти країн / скріншот з відео

На території Міжнародного центру миротворчості та безпеки академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного (Яворівський район Львівської області) цього тижня розпочнуться наймасштабніші міжнародні військові навчання «Rapid Trident 2020».

Читайте такожВійськові відпрацювали бойові польоти ввечері й вночі (фоторепортаж)Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

Зазначається, що на Львівщині перебуватимуть близько 4 тисяч військових із дев’яти країн.

Відео дня

«Під час занять на навчальних ділянках залучатиметься бронетехніка та проводитимуться навчальні стрільби зі стрілецької зброї, здійснюватимуться польоти вертольотів армійської авіації, та повітряних суден військової авіації», – говориться в повідомленні.

Мешканців населених пунктів, розташованих поблизу полігону, попросили бути обережними та оминати територію, де проводитимуться навчання.

«Наполеглива рекомендація у цей період не заходити та не заїжджати жодним видом транспорту в зони, позначені покажчиками, або оточені допоміжним військовим персоналом. Деякі ділянки місцевості та автомобільних доріг на території полігону будуть закриті для проходу та проїзду», – говориться в повідомленні.

Також зазначається, що територія військового полігону охоронятиметься підрозділами Військової служби правопорядку, які мають повноваження затримувати підозрілих осіб на території військових об’єктів на термін до 72 годин для з’ясування обставин.

Вас також можуть зацікавити новини