Заключна фаза тренувань пройшла в морській акваторії Маріуполя / фото прес-служба СБУ

У районі проведення операції Об’єднаних сил Координаційна група Антитерористичного центру при Головному управлінні Служби безпеки України в Донецькій та Луганській областях провела дводенні антитерористичні навчання. Заключна фаза тренувань пройшла в морській акваторії Маріуполя.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби СБУ.

Тренування відбувалися на кількох стратегічних об`єктах міста в умовах, максимально наближених до реальних. Участь у навчаннях взяли представники регіональних підрозділів Збройних Сил України, Служби безпеки, Нацгвардії, Нацполіції, Держслужби з надзвичайних ситуацій, Держприкордонслужби, органів державної влади та місцевого самоврядування.

Відео дня
фото прес-служба СБУ

Головною метою навчальних заходів стала перевірка та підвищення рівня міжвідомчої взаємодії в умовах імовірної диверсійної та терористичної загроз.

фото прес-служба СБУ

Під час навчань була відпрацьована нейтралізація «злочинців», які за легендою навчань планували здійснити диверсію в місті та захопити судно в Маріупольському морському порту. Силовики провели комплекс оперативно-розшукових, контррозвідувальних та фільтраційних заходів із виявлення та знешкодження умовних диверсантів.

фото прес-служба СБУ

Читайте такожЗСУ придбають тренажери для зенітних ракетних комплексів за майже 11 мільйонів гривень

Вас також можуть зацікавити новини: