Дональд Трамп / REUTERS

Президент Сполучених Штатів Дональд Трамп прокоментував звинувачення Мін'юсту США проти 13 громадян Росії у втручанні в президентські вибори в США 2016 року.

Про це президент США написав на своїй сторінці в Twitter.

"Росія почала кампанію проти США у 2014 році, задовго до того, як я оголосив, що піду в президенти. На результати виборів це не вплинуло. Кампанія Трампа не зробила нічого поганого - жодної таємної змови!" - стверджує Трамп.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, раніше Офіс спеціального прокурора Департаменту юстиції США Роберта Мюллера, який розслідує можливе втручання РФ у президентські вибори в США, повідомив про висунення звинувачення 13 громадянам Росії в імовірному втручанні в президентські вибори у США 2016 року.

В обвинуваченні вказано імена Євгена Пригожина (його називають "кухарем Путіна"), Михайла Бистрова, Михайла Бурчика (відомого також як Михайло Абрамов), Олександри Крилової, Анни Богачової, Сергія Полозова, Марії Бовди (відомої також як Марія Бєляєва), Роберта Бовди, Вадима Подкопаєва, Глеба Васильченко, Ірини Кавєрзіної, Володимира Венкова та Джейхуна Насими Огли (відомого ще як Асланов).

Також значаться компанії «Агентство інтернет-досліджень», «Конкорд-менеджмент» та «Конкорд-кейтеринг».