Провал у ґрунті серед садових будиночків /

Ймовірно, фотографії були зняті автоматичною камерою, розташованою на дирижаблі, який зараз використовується співробітниками МНС РФ для того, щоб максимально повно візуально оцінити об'єм воронки, повідомляє місцевий ресурс Вкурсе.

Судячи з усього, знімки зроблені з висоти близько 150-200 метрів. Неподалік від країв воронки стоять кілька садових будиночків.

Як повідомляє Дождь, провал ґрунту в Солікамську утворився ввечері у вівторок, 18 листопада, за три кілометри на схід від СКРУ-2, що належить компанії «Уралкалій». Того дня на копальні сталася аварія - через приплив соляного розчину в шахту звідти евакуювали людей, а видобуток калійної руди довелося призупинити.

Відео дня

Читайте такожРосійські вчені шукають причину вогняного спалаху в небі над Свердловською областю (відео)Як повідомляє «ВКурсі», посилаючись на слова місцевих жителів, через провал ґрунту один з будинків в дачному кооперативі «Ключик» пішов під землю. Цей кооператив був закинутим з 2005 року, оскільки в цьому районі почавпросідати ґрунт. Власник однієї з дачних ділянок розповів, що в цьому районі припинили подачу електрики, коли ґрунт просів на кілька метрів.

Відстань від провалу до житлових будинків складає близько трьох з половиною кілометрів. За одну добу його розмір збільшився з 20х30 метрів до 30х40 метрів.

Вкурсе