Мел Бі екстрено госпіталізували і прооперували / соцмережі

Мел Бі, учасниця легендарного гурту Spice Girls, який оголосив про возз'єднання після 10-річної перерви, перенесла серйозну операцію.

Читайте такожВікторія Бекхем відмовилася від багатомільйонного гонорару за возз'єднання з групою Spice Girls

Про це вона розповіла в своєму Instagram. Співачка опублікувала фото з лікарні, на якому зображена з бандажем на руці. У своєму дописі співачка розповіла, що у неї зламані два ребра і пошкоджена рука. У результаті їй була зроблена операція, яка тривала три години.

Відео дня

Зірка була змушена скасувати автограф-сесію, заплановану в Нью-Йорку. "Я дуже розчарована, але можу запевнити вас, що це обов'язково станеться пізніше. Зараз у мене шви на правій руці, а ще я намагаюся триматися рівно, щоб зламані ребра зросталися", - написала співачка, додавши, що відчуває сильний біль.

При яких обставинах були отримані травми, Мел Бі не повідомила. За даними порталу TMZ, інцидент стався в будинку друга співачки. Виконавиця не втримала рівновагу і впала з драбини.

Нагадаємо, раніше гурт Spice Girls оголосила про своє возз'єднання і світове турне. Причому колектив виступатиме без Вікторії Бекхем.