Раніше повідомлялось про 73 загиблих \ twitter.com/CarlosLaraM81

Кількість загиблих внаслідок вибуху на трубопроводі у центральному мексиканському штаті Ідальґо зросла до 91, ще 52 постраждалих залишаються у лікарнях.

Читайте такожУ Мексиці кількість загиблих унаслідок вибуху трубопроводу зросла до 85 осіб (відео)

Про це повідомив губернатор штату Ідальго Омар Файад, передає Reuters. "Підтверджено, що кількість загиблих зросла до 91. Але остаточна кількість жертв, ймовірно, перевищуватиме 100 осіб", - сказав Файад.

Відео дня

У Мексиці розпочали розслідування того, що стало причиною вибуху трубопроводу.

Генпрокурор Алехандро Герц заявив, що слідчі намагаються визначити, хто потрапив на трубопровід: місцеві жителі чи члени одного з кримінальних угруповань, які займаються крадіжкою палива.

"Можлива недбалість з боку органів влади, відповідальних за газопровід, також є "фундаментальним питанням" у розслідуванні, - зазначив генпрокурор.

Як повідомляв УНІАН, у п'ятницю ввечері в Мексиці стався вибух на трубопроводі поряд з цукрорафінадним заводом Tula. Спершу повідомлялося про 20 жертв. Як вважає влада, до катастрофи призвела спроба одного з місцевих жителів відкачати бензин з пробоїни в трубопроводі в свою каністру. Раніше повідомлялось про 73 загиблих.