В уряді Британії планують зупинити Brexit без угоди / фото Flickr/Tiocfaidh ár lá 1916

Близько 20 міністрів британського уряду таємно зустрічалися в парламенті, щоб обговорити план, який допоможе зупинити Brexit без угоди.

Про це повідомляє Європейська правда з посиланням на The Daily Telegraph.

Читайте такожСтало відомо, коли Європарламент почне процес ратифікації угоди про Brexit

Відео дня

Група міністрів, до складу якої входять п'ять членів уряду Терези Мей, а також молодші міністри, провела обговорення щодо найкращого способу уникнути економічного збитку в разі "жорсткого" Brexit.

На зустрічі, зокрема, були присутні міністр з питань пенсій та праці Амбер Радд, міністр фінансів Філіпп Хаммонд, міністр юстиції Девід Гок і міністр енергетики Клер Перрі.

Останнього разу група зустрічалася минулого вівторка для обговорення поправки, депутатом Лейбористської партії, яка передбачає зняти з порядку денного можливість виходу Британії з ЄС без угоди через продовження статті 50, яка регулює механізм виходу.

Нагадаємо, Європарламент розраховує наступного тижня почати процедуру схвалення угоди про Brexit, про яку домовились Лондон та Брюссель.

Британський парламент відхилив рекордною кількістю голосів угоду про Brexit, про яку Тереза Мей домовилася в Брюсселі.

21 січня прем'єрка представила новий план подальших дій, але він практично не відрізняється від її попередніх пропозицій, за винятком кількох змін.