Дональд Трамп / REUTERS

Президент США Дональд Трамп одержимий тим, як він багато працює.

Трамп давно стверджує, що ніхто не працює старанніше, ніж він, і що його прихильність важкій роботі є причиною його успіху, зазначає американський телеканал CNN.

«Важка праця — це мій особистий метод фінансового успіху. Ти теж можеш це робити», — писав Трамп в книзі «Думай масштабно: втілити в бізнесі і житті».

Відео дня

Крім того, якщо пошукати в твіттер-архіві Трампа, то можна знайти більше чотирьох десятків прикладів вживання фрази «важка праця» в його повідомленнях, додає телеканал.

Читайте такожТрамп пояснив, чому у нього немає собаки

Американський президент часто використовує фразу не тільки стосовно до себе, але і для того, щоб похвалити своїх союзників. «Меланія, наша велика і дуже працьовита перша леді», — наводить приклад CNN слова Трампа.

«Президент [Трамп] — один з найбільш працьовитих працівників, яких я коли-небудь бачила», — сказала нещодавно прес-секретар Білого дому Сара Сандерс.

Раніше в ЗМІ розгорівся скандал навколо опублікованого графіка Трампа. Тоді Axios писало, що президент США витратив 60% часу за три місяці роботи на читання газет, перегляд телебачення і дзвінки.