Ніколас Мадуро / REUTERS

Сполучені Штати позбавлять американських віз 49 представників режиму президента Венесуели Ніколаса Мадуро та членів їхніх сімей, включно з низкою великих чинів армії та держбезпеки.

Читайте такожСША ввели нові санкції проти поплічників Мадуро

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на заяву спецпосланця адміністрації Трампа у питаннях Венесуели Елліота Абрамса.

Відео дня

"Я не можу передбачити точно, коли режим Мадуро впаде і він покине Венесуелу. Зовсім не здивуюся, якщо за три дні до цього наші опоненти будуть наполягати, що політика адміністрації провалилася", - зазначив Абрамс.

Він підкреслив, що Держдеп США "продовжуватимуть вживати необхідних заходів проти Мадуро, корумпованих чиновників і порушників прав людини, а також насильників, які його підтримують".

Як повідомляв УНІАН, 1 березня США ввели санкції щодо шести високопосадовців служби безпеки Венесуели, обвинувачених в перешкоджанні доставки гуманітарної допомоги до країни.

Нові санкції є частиною проведеної адміністрацією США кампанії щодо тиску на Мадуро з метою його відставки і передачі влади лідерові опозиції Хуану Гуайдо.