Унаслідок катастрофи літака авіакомпанії Ethiopian Airlines загинуло 19 співробітників Організації Об'єднаний Націй. Про це повідомили в Центрі новин ООН.

Відео дня

Читайте такожПадіння авіалайнера в Ефіопії: ніхто не вижив

Шестеро жертв працювали у Всесвітній продовольчій програмі, шестеро - співробітників офісу в Найробі, по двоє - в управлінні Верховного комісара ООН з прав людини і в Міжнародному союзі електрозв'язку. Також загинули по одному співробітнику Продовольчої і сільськогосподарської організації ООН, Міжнародної організації міграції в Південному Судані, Світового банку, місії ООН в Сомалі.

Співробітники ООН летіли на саміт Асамблеї програми ООН з навколишнього середовища.

Як повідомляв УНІАН, 10 березня в Ефіопії розбився пасажирський літак Boeing 737 авіакомпанії Ethiopian Airlines, що виконував рейс в Найробі (Кенія). На борту було 149 пасажирів і 8 членів екіпажу, всі вони загинули.

Причина катастрофи, яка сталася лише через шість хвилин після зльоту на шляху до Найробі, поки невідома. В авіакомпанії повідомили, що пілот посилав сигнал тривоги, і отримав дозвіл на повернення в аеропорт вильоту. Літак Boeing 737-8 MAX був одним із 30 недавно куплених авіакомпанії Ethiopian Airlines, яка останнім часом швидко розширюється. Компанія Boeing повідомила про поставку першого літака з замовлених авіакомпанією в липні минулого року.