Наталія Поклонська / REUTERS

Одіозна колишня прокурора Криму Наталія Поклонська, яка днями відзначила свій 39-й день народження, має великі шанси на політичну кар'єру.

Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

"Судячи з гороскопу, у цієї панянки нервово-холеристичний темперамент. Вона – диктаторка по своїй суті. Завжди залишається при своїй думці. У гороскопі Поклонської Марс у поєднанні з Юпітером, а це говорить про те, що вона може бути блискучим політиком і зайняти найвищі посади в державі. Скажу більше – Поклонська цілком може стати навіть президентом Російської Федерації. Це – ще та "темна конячка"! Вона несподівано може проскочити і мати велике політичне майбутнє", - додав він.

Відео дня

За словами Росса, політична кар'єра і подальше життя Поклонської буде складатися не в Україні, а в Росії.

Читайте такожЧому перший чоловік Наталії Поклонської кращий, ніж Другий Микола (рос.)

"Для неї сприятлива ця країна. Саме в ній вона зможе себе якнайповніше реалізувати. У Поклонської великі амбіції, пов'язані з Росією. У її гороскопі є вісь Водолія і Лева, де Водолій – це знак Росії, а Лев – знак влади та успіху. Судячи по гороскопу, її кармічне завдання – зламати той режим, в якому вона зараз начебто знаходиться (начебто – бо вона нібито "підспівує" Путіну, але насправді все не зовсім так)", - пояснив він.

Астролог зазначив, що 2020-ті роки "ми побачимо зовсім іншу Поклонську".