Ілюстрація / REUTERS

У четвер, 25 квітня, поліція Шрі-Ланки повідомила про вибух у населеному пункті Пугоба. Судячи з наявних даних, бомба вибухнула на відкритій місцевості. Постраждалих немає.

Читайте такожВибухи на Шрі-Ланці: кількість загиблих зросла до 359

Місцеві ЗМІ пишуть, що бомба була закладена в сміттєвому баку, пише NEWSru.co.il.

Відео дня

"Вибух стався за судом, наразі ми проводимо розслідування", - розповів представник поліції Руван Гунасекера, пише ТСН.uа з посиланням на телеканал NDTV.

Правоохоронець також підкреслив, що цей вибух не був контрольований, на відміну від тих, які раніше деактивували поліцейські.

З повідомлення не зрозуміло, чи пов'язаний цей вибух з "великодніми" терактами, жертвами яких стали близько 360 чоловік.

Водночас, за порадою спецслужб, після терактів у країні закрили всі католицькі церкви.

Як повідомляв УНІАН, 21 квітня на Шрі-Ланці прогриміла серія вибухів, зокрема у трьох готелях у столиці, місті Коломбо («Кінгсберрі», «Шангрі-Ла» і «Синнамон Гранд»), а також у трьох католицьких храмах: соборах Святого Антонія в центрі Коломбо, Святого Себастьяна у передмісті Негомбо і в католицькій церкві в місті Баттікалоа.

Влада Шрі-Ланки назвала вибухи терористичним нападом. Відповідальність за вибухи взяло на себе екстремістське угруповання «Ісламська держава».

За попередньою інформацією Посольства України в Індії, українці не постраждали в результаті вибухів.