Принц Гаррі і Меган Маркл / REUTERS

Згідно з інформацією джерел, пологи Меган Маркл були заплановані на кінець квітня - початок травня. Тобто — зараз терміни. Не дивно, що шанувальники королівської сім'ї з нетерпінням чекають, коли ж палац оголосить про народження первістка герцогів Сассекських.

Читайте такожУ ЗМІ ажіотаж довкола пологів Меган Маркл: як назвуть дитину

Втім, принц Гаррі і Меган Маркл дали чітко зрозуміти, що спершу не скажуть про це в пресі, тому шанувальники вирішили атакувати питаннями брата Гаррі, принца Вільяма, пише Viva.

Відео дня

Під час його візиту Нову Зеландію журналісти не упустили можливість і запитали, коли ж він стане дядьком. На що була несподівана відповідь: "У мене немає телефона. Поняття не маю! Ви, мабуть, дізнаєтеся про це раніше за мене".

Схоже, рідні підтримали подружжя у рішенні не афішувати народження дитини й поки залишається лише чекати офіційних повідомлень.

Раніше деякі ЗМІ припустили, що дитина вже з'явилася на світ або ось-ось народиться, адже дружина принца не прийшла на святкування 93-річчя королеви Єлизавети II 21 квітня.

Як повідомляв УНІАН, подруга Меган Маркл розсекретила стать майбутньої дитини герцогині. Журналістам це вибовкала іменита тенісистка Серена Вільямс.