На Далекому сході Росії обвалився автомобільний міст / amur.info

Біля російського села Чембари (Амурська область РФ) обвалився автомобільний міст.

Читайте такожЗ'єднання явилися свіжі фото пустельного Кримського мосту

Як повідомляє «Амур.інфо», місцеві жителі заявили, що зруйнована споруда була визнана аварійною. Проте нею рухались вантажівки, що і стало причиною руйнування.

«Ми живемо на берегах двох річок, і у нас два мости. Їх комісія цього року визнала аварійними. Виділили гроші і почали будувати об'їзний міст. Усе б нічого, та ось будівельники начудили: труби поклали на березі річки Ора, а русло засипали піском. Річка, природно, чинила опір такій неповазі і вирішила промити своє русло. Тоді 8 травня наші будівельники вирішили заново засипати русло і почали возити пісок КаМАЗами з аварійного мосту, де стоїть обмеження у 6 тонн. І в підсумку провалили його», – розповіли місцеві жителі.

Люди скаржаться, що тепер вони опинилися відрізані від решти населених пунктів. 10 травня діти не поїхали до школи в сусідню Черновку, розташовану в трьох кілометрах від села Чембари. Туди ж селяни возять дітей до дитячого садку, і самі їздять на роботу.

«Якщо хлібовозка на свій страх і ризик привезе хліб другим аварійним мостом, будемо з хлібом. А діти в школу не поїдуть – автобуси скасували. Пішки йти через міст, який обвалився, хто ризикне? У нас населення 400 осіб, з них 47 дітей, 90 пенсіонерів, решта – працююче населення. У нас в селі немає роботи, тому їздять всі в Черновку. Нам, звичайно, відразу, як мости визнали аварійними, зробили об'їзну дорогу через Нижні Бузули. Але це дико незручно, тому що якщо у Черновку добиратися через Нижні Бузули, то це 15 кілометрів», – розповіла місцева мешканка Ірина Кожем`яко.

Раніше повідомлялося, що окупанти вводять жорсткі обмеження на рух залізничного транспорту по Кримському мосту.