Днями у ЗМІ з'явилася новина про весілля Потапа і Насті / фото instagram.com/realpotap

У передачі «Зірковий шлях» на каналі «Україна» вперше прокоментувала чутки про весілля з Потапом, яке, можливо, заплановано на 23 травня.

Читайте такожКамєнських вперше відреагувала на чуйні про весілля з Потапом

"Я кажу про своє життя особистої настільки, наскільки я хочу, щоб про це знали. З Олексієм у нас дуже класний вийшов тандем. Спочатку ми створили гурт, який став дуже успішним. Потім, навіть коли ми поставили дует на паузу, ми продовжили створювати. І Олексій мені дуже допомагає. Я його підтримую, - каже співачка і додає, що всі відповіді на запитання можна знайти в її останньому кліпі на пісню «Обіцяю». - Це дуже така пісня, яка з глибин душі і серця. І звичайно там такі слова ще непрості. Такі слова, як посвячення людині, якій я обіцяю, що я буду завжди з тобою, підтримувати тебе", - заявила Каменських.

Відео дня

Настя додала, що на весілля запрошувати пресу не збирається, тому що це подія дуже інтимна. І цим фактично підтвердила, що свято відбудеться: "Я б не хотіла бачити журналістів. Це, мені здається, коли жінка народжує, ти не хочеш там зняти цей момент, коли головка там вилазить, - говорить зірка. - Тобто для мене це такий інтимний момент".

Чутки про романтичні стосунки артистів ходили майже всі 13 років існування дуету, але після розлучення Потапа з Іриною Горовою - все поступово стало на свої місця. Почало з'являтися все більше фотографій Потапенка і Каменських з приватного життя і на спільному відпочинку. Однак, після того, як у пресі з'явилася інформація про те, що Каменських і Потап призначили дату весілля, артисти відмовляються коментувати своє особисте життя і йдуть від прямої відповіді.

Як повідомляв УНІАН, раніше Потап прокоментував інформацію про те, що 23 травня, в Києві, відбудеться його весілля з українською співачкою Настею Каменських.