Кабаєва нібито народила / instagram.com/alinakabaeva.official

Російські ЗМІ дізналися деякі нові подробиці нібито пологів Аліни Кабаєвої, ймовірної коханки президента РФ Володимира Путіна.

Так, журналісти "Яндекс.Дзен" дізналися, що саме в дні, коли, ймовірно, проходили пологи Кабаєвої, в Центрі акушерства, гінекології та перинатології імені академіка Кулакова РАМН у Москві творилося щось незрозуміле.

Одна з пацієнток розповіла, що від самого початку квітня там постійно снували люди в з раціями та навушниками-проводками.

Відео дня

Читайте такожДвійня у Путіна і Кабаєвої: гірка правда чи прикра вигадка? (рос.)

Приблизно 20 квітня сталося наступне, за словами пацієнтки: "Жодних пояснень нам не давали. Просто сказали всім: "Сьогодні переселяємося на інший поверх". Всі переселилися досить швидко. Було все досить коректно, але не дуже приємно".

За її словами, ущільнили одразу кілька відділень. При цьому відвідувачів не пускали, самим виходити також заборонили.

"У вікно було видно, що купа машин зі специфічними номерами, купа людей у цивільному на території. Змінилося багато чого. Якщо раніше нас вільно відвідували (в моєму випадку це мама і чоловік), то в кінці квітня і в травні виникли проблеми. Аж на територію ні увійти, ні в'їхати", – розповіла пацієнтка.

Там постійно чергували люди й забороняли навіть дивитися в ту сторону, де все відбувалося.

Втім, народжувала в цьому центрі саме Кабаєва, жінка не знає.

Раніше в російських ЗМІ з'явилася інформація про те, що олімпійська чемпіонка Афін-2004 з художньої гімнастики 36-річна Аліна Кабаєва, яку називають коханкою президента Росії Володимира Путіна, народила двійню.