Прес-конференція після другого півфіналу Євробачення-2019 / фото Thomas Hanses/eurovision.tv

Після завершення другого півфіналу конкурсу Євробачення 2019, де визначився остаточний склад фіналістів, відбулася прес-конференція.

Після відповідей на запитання журналістів учасники з 10 країн-учасниць, які перемогли у другому півфіналі, шляхом жеребкування визначили, у якій частині фіналу виступатимуть.

Зокрема, у першій частині гранд-фіналу Євробачення 2019 виступатимуть учасники з країн: Північна Македонія, Нідерланди, Албанія, Швеція, Данія, Росія та Мальта. У першій частині також виступатимуть тріумфатори першого півфіналу - Греція, Кіпр, Чехія, Сан-Марино та Словенія.

Відео дня

Читайте такожЄвробачення 2019: виступи переможців другого півфіналу (відео)

У другій частині фіналу глядачі побачать виступи представників з Азербайджану, Норвегії та Швейцарії. Тут на них чекають представники з Білорусі, Сербії, Естонії, Австралії та Ісландії з першого півфіналу.

Фінал Євробачення 2019 відбудеться 18 травня. Окрім конкурсантів, на сцені мають виступити такі зірки, як Мадонна, Вєрка Сердючка, Кончіта Вурст та інші учасники конкурсу минулих років.

Як повідомляв УНІАН, у Тель-Авіві у четвер, 16 травня, відбувся другий півфінал міжнародного пісенного конкурсу Євробачення 2019. У фіналі ці країни приєднаються до іншої десятки фіналістів, які визначилися за результатами першого півфіналу, що вже відбувся 14 травня.