Дональд Трамп / REUTERS

Президент США Дональд Трамп пообіцяв укласти всеосяжну торгову угоду із Великою Британією після того, як вона вийде зі складу Європейського Союзу.

Таку заяву Трамп зробив на зустрічі з британським прем'єр-міністром Терезою Мей в Лондоні у вівторок, 4 червня, передає Deutsche Welle.

Читайте такожПосадили на унітаз і одягли підгузник: у Лондоні провели акції проти Трампа (фото)

Відео дня

"У нас буде дуже, дуже масштабна торговельна угода, це буде дуже чесна угода", - заявив президент, висловивши впевненість, що вона відповідатиме очікуванням обох сторін.

Трамп також зазначив, що Мей уже виконала "фантастичну роботу" на посаді глави британського уряду й закликав її "не поспішати йти" з цієї посади, а принаймні дочекатися укладення торговельної угоди зі США.

Прем'єр Британії, своєю чергою, виступила за посилення економічної співпраці з Вашингтоном, а також за спільну роботу зі збереження принципів вільної, чесної і відкритої торгівлі.

Як повідомляв УНІАН, президент США Дональд Трамп перебуває зі своєю дружиною Меланією з триденним діловим візитом у Великій Британії.

Екс-глава британського МЗС Борис Джонсон відмовився зустрічатися і розмовляти тет-а-тет з американським лідером Дональдом Трампом.