Стан Алібасова тяжкий / фото vokrug.tv

Відомий російський продюсер Барі Алібасов залишається у стані медикаментозного сну.

Про це йдеться в повідомленні PR-директора продюсера Вадима Горжанкіна, передає "Говорит Москва".

Лікарі не пояснюють, з чим це пов'язано. За словами медиків, найімовірніше, що Алібасов ніколи не зможе ковтати через важке ураження стравоходу.

Відео дня

Читайте також"Пляшка красива": син Алібасова розповів, як його батько примудрився випити рідину для чищення труб

Раніше медики прийняли рішення ввести Алібасова в медикаментозний сон, щоб провести необхідні маніпуляції в рамках екстреної терапії. Лікарі говорили про те, що Алібасов проведе у сні 2 доби. Зараз минуло вже 4 доби.

Нагадаємо, російського шоумена і продюсера госпіталізували в одну з московських лікарень 4 червня. Він отримав опік стравоходу четвертого ступеня, опік дихальних шляхів і шлунка, випадково випивши рідину для прочищення труб. Алібасов сам викликав лікарів, які на місці зробили йому промивання шлунка, а потім відвезли в лікарню. Медики оцінюють його стан як дуже тяжкий.

Барі Алібасов - творець і беззмінний керівник гурту "На-На", популярного в 90-ті роки. Він не тільки був продюсером гурту, але й створював шоу-програми колективу, писав музику і тексти до багатьох пісень, а також режисирував фільми-концерти групи. Алібасов отруївся напередодні свого 72-річчя.