Ілюстрація / REUTERS

У результаті ракетного обстрілу Дамаска і Хомса Ізраїлем загинули чотири мирних жителів.

Про це повідомляє NEWSru.co.il з посиланням на агентство SANA.

Наголошується, що серед загиблих - дитина. Крім цього повідомляється, що 21 людина отримала поранення.

Відео дня

Читайте такожІзраїль наніс ракетний удар по Дамаску і Хомсу

Телеканал "Іхбарія" передає, що в місті Сахнайя (південний захід від Дамаска) вибуховою хвилею пошкоджені кілька будинків, вибиті шибки.

Поки залишається неясним, чи дійсно мирні громадяни постраждали в результаті ізраїльського обстрілу, внаслідок вторинних вибухів чи дій сирійської ППО.

Раніше УНІАН повідомляв, що в неділю ввечері, 30 червня, в сирійській столиці Дамаску були чутні вибухи. Згідно з місцевим повідомленнями, протиповітряна оборона Сирії використовувала "ворожі ракети", спрямовані проти авіабази Аль-Меззех. На авіабазі знаходиться штаб-квартира розвідки ВПС. У минулому вона піддавалася кільком передбачуваним авіаударам.

Згідно з заявою міністерства оборони Сирії, літаки ВПС Цахалу і кораблі ізраїльських ВМС завдали ракетного удару по цілях в околицях Дамаску, а також в Хомсі.

Як повідомляє базується в Лондоні організація The Syrian Observatory for Human Rights, цілями ударів стали військові об'єкти режиму Башара Асада, Ірану і ліванської терористичної організації "Хезболла".