В Москві протестують проти недопуску опозиції до місцевих виборів / фото t.me/worldprotest

В Росії на мітингу біля мерії з вимогою допустити незалежних кандидатів на вибори у Мосміськдуму було 80% молодих людей. 

Читайте такожПротести в Москві: поліцейських змусили видалити фотографії в соцмережах

Про це в ефірі "Прямого" розповів адвокат Марк Фейгін.

Відео дня

«Я був на протесті. Я був в суботу просто в центрі Москви. Я був на Пушкінській площі і Столєшніковому провулку. Ви знаєте, набагато важливіше, що там 80% було молодих людей. Тобто це люди до 25 років. Тож, ці 40% ( опитування Левада-центр, - ред.) незадоволених і тих, хто не бажає, щоб Путін залишався, якщо в них потрапляють молоді люди, то ваш прогноз про те, що Путін нас переживе, - це зовсім не факт, між іншим», – сказав Фейгін.

Юрист зазначив, що ці молоді люди ще невмілі. «Це молоді міські, столичні хіпстери. Вони поки що толком навіть і не знають, вийшовши на вулицю, вийшовши на вуличний протест, як діяти так, щоб досягти мети. На жаль, це приходить тільки виключно з досвідом. Власне, на Майдані побили студентів 30 листопада 2013 року, і реакцією на це було, вже коли вийшли кряжисті мужики з усієї України. Чи відбудеться таке в Росії - це загадка. Ми не можемо на це питання відповісти. Але абсолютно точно, що в цю сторону все рухається, але, на жаль, шляхом накопичення. Це точно», - розповів він.