Інцидент трапився на Мадагаскарі / фото flickr.com/laika_ac

На Мадагаскарі знайшли тіло 19-річної британки Алани Катленд, яка загадково випала з малого літака під час польоту.

Тіло студентки Кембриджського університету знайшли місцеві мешканці та співробітники служб безпеки, пише ТСН з посиланням на CNN.

Зараз поліція розслідує обставини падіння Катленд і вивчає версію, чи не навмисно вона це зробила.

Відео дня

Читайте такожПід час приземлення у Валенсії салон літака оповив густий дим (відео, фото)

Інцидент стався ще 25 липня у віддаленій місцевості Аняяві. Алана Катленд летіла разом із ще однією пасажиркою з Великої Британії та пілотом. Вони потім розповіли поліції, що через 5-6 хвилин після злету дівчини розстебнула ремінь безпеки та відчинила двері.

Друга пасажирка вхопила Катленд за ногу і протримала її близько двох хвилин. Пілот помітив, що коїться щось не те, лише коли побачив, що двері відчинені. Він спробував їх закрити, але тіло Катленд завадило цьому.

Після цього пілот спробував затягти дівчину назад до літака і лайнер почав небезпечно рухатися. Врешті льотчик і друга пасажирка більше не могли втримати Катленд і вона впала. За їхніми словами, коли студентка падала, вона не кричала.

Раніше УНІАН повідомляв, що з літака, що летів над Лондоном, випав чоловік, який заліз у відсік для шасі для того, щоб нелегально без квитка дістатися з Кенії до Великої Британії.