Дональд Трамп і Кім Чен Ин / REUTERS

Лідер КНДР Кім Чен Ин у своєму листі президентові США Дональду Трампу повідомив про бажання провести нову зустріч після завершення спільних військових навчань США і Південної Кореї.

Про це Трамп написав у Twitter.

Читайте такожКім Чен Ин назвав запуск ракет попередженням США і Південній Кореї

Відео дня

«У листі, надісланому мені Кім Чен Ином, він дуже люб'язно заявив, що хотів би зустрітися і почати переговори, як тільки завершаться спільні навчання США і Південної Кореї", - зазначив Трамп.

За його словами, велика частина листа була відведена скаргам на "сміховинні та дорогі заходи". Крім того, глава КНДР приніс Трампу вибачення за випробування ракет малої дальності.

За словами американського президента, Кім Чен Ин пообіцяв припинити випробування ракет після того, як США і Південна Корея припинять свої спільні військові навчання.

"Я з нетерпінням чекаю зустрічі з Кім Чен Ином у недалекому майбутньому! Позбавлення Північної Кореї ядерного статусу зробить її однією з найуспішніших країн у світі!" - підкреслив Трамп.

Як повідомляв УНІАН, Трамп і Кім Чен Ин провели вже три зустрічі за останні 14 місяців. Останню зустріч 30 червня вони перервали і не довели до кінця. Після цього обидва домовилися відновити переговори на робочому рівні, але цього ще не сталося.