Рассказова померла в Москві / instagram.com/fakemooddd

29-річна модель Playboy та діджей Жанна Рассказова (DJ Jane Rass) за кілька годин до смерті викликала додому нарколога.

За деякими даними, у дівчини було хронічне захворювання, вона постійно приймала ліки, однак не повідомила про це лікарю приватної клініки, який поставив їй крапельницю. За інформацією "МК", у Рассказової були проблеми з наркотиками й алкоголем.

Читайте такожКолишня королева краси померла після шестирічної боротьби з раком (фото)

Відео дня

За інформацією росЗМІ, у фатальний день Жанна перебувала в орендованій квартирі на заході столиці в компанії своєї подруги. Вдень вона зателефонувала своєму другу Олександру й попросила його приїхати. Чоловік, який спілкується з Жанною понад 10 років, приїхав до неї додому. Він розповів, що судячи з обстановки у квартирі, у дівчат була вечірка. За словами Олександра, Рассказова була дещо загальмована і повідомила, що викликала нарколога.

Пізніше приїхав лікар й поставив їй крапельницю, попросивши друзів не залишати Жанну одну. Через півгодини дівчина заснула. Минуло ще кілька годин, Олександр почав турбуватися, що подруга довго спить, і зайшов до неї в кімнату, щоб провідати. Йому здалося, що Рассказова дивно дихає, і він спробував її розбудити.

Модель прокинулася, дійшла самостійно до кухні, однак там їй різко стало зле, вона знепритомніла на очах у друзів. Вони викликали швидку допомогу, проте врятувати життя Жанні не вдалося — за інформацією ЗМІ, до приїзду медиків вона перебувала в стані клінічної смерті.

За однією з версій, причиною смерті могла стати несумісність препаратів, які приймала Жанна, з ліками, які їй ввів нарколог. Також не виключено, що дівчина померла в результаті передозування забороненими речовинами.

Рассказова народилася в Києві в 1990 році, пізніше переїхала до Москви, де працювала моделлю і діджеєм в нічних клубах. За фактом смерті дівчини правоохоронці проводять перевірку.