Ілюстрація REUTERS

Біля Університету штату Алабама в США відбулася стрілянина, внаслідок якої дві людини були вбиті, ще троє отримали поранення.

Читайте такожУ США набирають популярності куленепробивні рюкзаки для школярів

Про це повідомляє New York Post з посиланням на поліцію.

Відео дня

Після стрілянини один чоловік помер на місці, другий помер у лікарні. Ще двоє отримали важкі поранення. Також одна людина отримала поранення, що не загрожує життю.

Президент університету Алабами повідомив, що стрілянина сталася не в самому кампусі, а поблизу. У поліції поки немає підозрюваних.

Нагадаємо, в суботу, 3 липня, в США нападник відкрив вогонь у торговельному районі у техаському місті Ель-Пасо. В результаті стрілянини загинули щонайменше 20 людей і ще 26 отримали поранення.

Нападник розстріляв людей з гвинтівки, вибравши торговий район, де на той момент перебували щонайменше три тисячі осіб. Населення округу Ель-Пасо на 80 відсотків складається з осіб латиноамериканського походження.

Пізніше в місті Дейтон у штаті Огайо ще один озброєний чоловік влаштував стрілянину. Внаслідок неї щонайменше дев'ять людей загинули і 26 поранені.

Третій випадок стався в Чикаго - невідомий відкрив стрілянину в одному з міських парків. В результаті інциденту вогнепальні поранення отримали сім осіб.