Дональд Трамп / REUTERS

Під час спілкування з журналістами за межами Білого дому президент США Дональд Трамп знову поміркував про те, щоб залишитися на президентській посаді довше покладеного строку. Про це повідомляє The Independent.

Наголошується, що це сталося, коли глава держави критикував газету The New York Times, яка, на його думку, намагається перетворити його в расиста. Він заявив, що є президентом з найменш расистськими поглядами. При цьому лідер зауважив, що видання намагається використати проти нього все, що може. Він також назвав газету нечесною і такою, що зовсім втратила довіру.

Читайте такожТрамп хоче скасувати отримання американського громадянства за правом народження

Відео дня

«Через шість років — або через 10 або, може, через 14, вірно? – через шість років, коли мене не буде (на посту президента. – ред.), The New York Times дуже швидко припинить існування», — заявив Трамп.

Видання нагадує, що це вже не перший раз, коли американський лідер жартує про те, що залишиться в Білому домі після 2025 року. Раніше він розміщував в твіттері жартівливе відео, а також робив подібні заяви під час виступу перед своїми прихильниками на мітингах.