Дональд Трамп / REUTERS

Американський президент Дональд Трамп провів понеділок, 2 вересня, у національному гольф-клубі у Sterling (Вірджинія), роблячи пости в твіттері, в той час як до східного узбережжя Сполучених Штатів наближався ураган «Доріан».

Про це повідомляє CNN.

Відзначається, що цей день став 227 днем, який він провів за грою в гольф, перебуваючи на посаді президента. Лідер зустрівся з губернатором Флориди Роном Десантісом, який заявив на прес-конференції, що глава держави бере всебічну участь у діях федеральних і місцевих чиновників, пов'язаних зі стихійним лихом. За словами прес-секретаря Білого дому Стефані Грішем, щогодини президента інформували про ураган «Доріан».

Відео дня

Читайте такожУ США готують нове розслідування проти Трампа - ЗМІ

Згідно з матеріалом, також Трамп використовував твіттер для того, щоб похвалитися своїми досягненнями в економіці і напасти на своїх політичних супротивників. У неділю, 1 вересня, президент заявив, що не впевнений, що коли-небудь чув про ураган п'ятої категорії. Однак з моменту його вступу на посаду на країну вже обрушилися чотири стихійних явища такої потужності, включаючи ураган «Доріан».