REUTERS

Британський телеканал Sky News вирішив запустити додатковий канал новин, який ігноруватиме Brexit, оскільки британці за три роки сильно втомилися від цієї теми.

Про це Sky News повідомив у середу, 16 жовтня, передає "Європейська правда".

Читайте такожУгоду щодо Brexit може бути укладено цього тижня - представник ЄС

Відео дня

За даними телеканалу, проведене цього літа дослідження показало, що третина людей повністю уникають новин. Понад 70% опитаних звинуватили Brexit, заявивши, що вони занадто засмучені політичними дебатами навколо нього. Майже 60% сказали, що новини чинять негативний вплив на їх настрій, а 40% вважають, що відчувають себе безсилими впливати на події.

Sky News продовжить висвітлювати Brexit на головному каналі. Паралельно на платній платформі буде запущено нову програму новин, у якій не буде новин про Brexit.

Sky News Brexit-Free вийде в ефір у середу на каналі Sky 523 і транслюватиметься з 17:00 до 22:00 з понеділка по п'ятницю.

"Brexit - це історична подія, яка має великий вплив, і ми надалі будемо висвітлювати її. Новий канал просто дає людям можливість відпочити від Brexit, застосувати фільтр до їхніх заголовків і почути про проблеми далеко від Вестмінстера та Брюсселя з акцентом на жорстку, оригінальну журналістику", -   сказав Джон Райлі, керівник Sky News.

Як повідомляв УНІАН, Велика Британія і Європейський Союз близькі до створення проекту угоди щодо Brexit.