Четверо людей загинули внаслідок стрілянини на костюмованій вечірці, яка проходила в ніч на Хелловін у місті Оринда на півночі Каліфорнії.

Як передає Голос Америки з посиланням на офіс місцевого шерифа, стрілянина сталася в будинку, орендованому для проведення свята в престижному районі Оринди - маленького містечка, розташованого неподалік від Сан-Франциско.

В Офісі шерифа округу Контра-Коста повідомили про загибель чотирьох людей і кількох поранених. Особи загиблих і поранених не розкриваються, так само як і імена підозрюваних. Подробиці обіцяють опублікувати пізніше.

Читайте такожІД підтвердила ліквідацію аль-Багдаді та назвала ім’я свого нового лідера

На кадрах, показаних в ефірі телеканалу ABC7, можна побачити людину на ношах, яку поміщують в машину швидкої допомоги, і молодих людей, найімовірніше відвідувачів вечірки, частина з них в костюмах для Хелловіна, що йдуть вулицею поряд з будинком.

Вечірка рекламувалася в соцмережах, на ній були присутні понад 100 осіб. Поліція отримала повідомлення про стрілянину близько 11 години вечора в четвер.

У свою чергу в Чикаго під час святкування Хелловіна 7-річна дівчинка була випадково поранена під час вуличної перестрілки. Дівчинка перебувала на вулиці разом зі своїм батьком. У критичному стані її було оперативно доставлено до місцевого госпіталю. Міська поліція веде пошук чоловіка, який влаштував стрілянину.